Meny
Meny

HAV of Copenhagen

kr 398,00

Availability: På lager

•Marint Kollagen fra Nord-Atlanteren

30stk Sacheter per eske.

Beskrivelse

Detaljer

•Marint Kollagen i porsjonspakninger.

Om HAV:
HAV marint kollagen er utviklet i Danmark og produsert i Norge. Vi har satt ut produksjonen vår til en av Europas største og mest erfarne produsenter av fiskeolje og andre kosttilskudd, som har fokus på bærekraftig fiske og 100 % utnyttelse av fisken.
Hensikten med HAV marine kollagen var å lage et kosttilskudd som inneholdt så mange viktige vitaminer som mulig. Derfor er ingredienslisten spekket med Acerola, nypepulver, hyaluronsyre og biotin samt vitamin C og D.
I tillegg til en nøye sammensatt ingrediensliste, var smaken også en viktig detalj for oss. Det marine kollagenet har typisk en ettersmak av fisk, som for noen kan ødelegge opplevelsen av kollagenet. Derfor har vi gjort oss bryet med å fjerne fiskesmaken og i stedet tilført produktet naturlig aroma i form av en forfriskende sitrussmak.

•LETT

Et enkelt produkt som enkelt inkluderes i ditt daglige kosthold. Pulveret har ingen ettersmak, men smaker friskt av sitrus og røres ut i kalde væsker som vann, juice, juice, smoothies mm.

•EFFEKTIV

Produktet inneholder blant annet vitamin C, som bidrar til normal dannelse av kollagen, som er viktig for normalt fungerende blodårer, bein, brusk, hud, tenner m.m.

•KVALITET

Basert utelukkende på naturlige kvalitetsingredienser med bevist effektivitet og EU-sertifiseringer.
Innhold pr daglig dose 1 pose
Kollagen 5000 mg
(hydrolysert marint kollagen, type I)
Acerola
Nypepulver
L-askorbinsyre
Hvor fra: C-Vitamin 80 mg
Hyaluronsyre 50 mg
Biotin (D-biotin) 100 ug
D-vitamin 10 ug
Naturlig aroma: Sitrussmak

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Only registered users can write reviews. Please, log in or register