Detaljer
•40% større pakning | 25 ganger søtere enn sukker
•En premium naturlig prebiotisk lavkalori-søtning. Det beste alternativet for den som ønsker å kutte i kaloriinntaket,
eller for den som av andre årsaker ikke kan spise sukker. JustSweet er 100% naturlig.
•Koster bare 1/3 sammenlignet med sukkeralkoholer (søthet, mengde som må brukes).
•Produseres og pakkes i Trondheim.
Claudia Münch’s JustSweet er et naturlig lav-kalori og prebiotisk søtningsstoff som er egnet til alt fra søtning av drikkevarer,
syltetøy, til baking, og iskrem. Stort sett over alt hvor du bruker sukker kan du erstatte det helt, eller delvis med JustSweet.
Produktet har en synergistisk effekt og søtheten vil variere avhengig av hva det brukes i. 25-130 ganger søtere enn sukker.
I drikkevarer, syltetøy, yoghurt, og iskrem kan man bytte ut alt sukker. I bakverk vil man også kunne gjøre det, men skal det ikke konsumeres rett etter baking
anbefales det at man heller reduserer sukkeret med 50-70%, fordi sukker holder produktet mykere lenger. Vær oppmerksom på at i produkter som syltetøy
har sukker en funksjon som konserveringsmiddel.
Premium er spesiallaget for kaffedrikker, men kan brukes som en erstatning for sukker også i andre sammenhenger.
Dette er en nyutviklet premiumutgave med bedre smak, spesielt egnet for at kaffedrikkere skulle kunne oppleve søtsmaken de kjenner igjen fra sukker, uten å være bekymret for kaloriene.
Ingredienser: Kostfiber med steviolglykosider fra stevia (E960).
100g inneholder 36% av anbefalt daglig inntak av karbohydrater for den som har en diett på 2000 kcal.
Karbohydratene er prebiotiske, 100 g tilsvarer minst 2,5 Kg sukker målt i søthet og mengden som brukes for å erstatte sukker..
Mer informasjon om JustSweet finnes på www.justsweet.com
OBS! Sukker har i noen produkter flere funksjoner enn å forbedre smaken . Det anbefales at man prøver seg frem.
STIKKORD: DIABETESSUKKER, ERSTATTER KUNSTIG SØTNING, JUSTSWEET, LAVKARBO, PREBIOTISK, SUKKERERSTATNING, SØTSTOFF, VEGAN