Meny
Meny

Hvordan handler jeg?

Produktene finner du i toppmenyen. Hvert produkt har en egen produktinfo-side, med utfyllende spesifikasjoner. For å komme dit trykker du på bildet av varen.

Registrere meg som kunde

Du behøver ikke å være registrert eller innlogget for å handle hos oss, men det er flere fordeler med å være det. I kassen kan du velge å gjennomføre kjøpet uten å registrere deg. 

Hvis du registrerer deg og oppretter en konto hos oss vil du imidlertid enkelt kunne finne igjen tidligere bestilinger, samt finne  sporingsnummer på pakken. Sporingsnummer (for deg som velger servicepakke) vil du også få tilsendt på e-post.

Avbestilling og endring av ordre

Hvis du vil avbestille varene, må du gi oss beskjed så fort som mulig. Ta kontakt med kundeservice. Hvis vi får avbestillingen i tide, vil vi ganske enkelt kansellere bestillingen. 

Dersom pakken allerede er sendt, så må du benytte deg av angreretten i stedet, og returnere pakken til oss for egen regning. Du må betale for portoen det koster å sende den i retur.

MERK: Et gebyr på kr 150,-  vil bli ettersendt deg fra Vital Pharma for uavhentede pakker

Kan jeg gjøre forandringer på bestillingen min etter at den er sendt til dere?
Vi vil gjøre vårt beste for å endre de endringer som vi mottar før pakken sendes. Ta kontakt med kundeservice.


Klarna checkout

Vital Pharma tilbyr Klarna checkout som betalingsalternativ. Med Klarna checkout kan du velge å betale raskt og sikkert med VISA, Mastercard, faktura eller delbetaling.

Faktura

Hos oss kan du velge å betale med faktura og 14 dagers betalingsfrist. Du kan også velge å dele opp betalingen på flere måneder, etter Klarnas priser og vilkår. Du vil se disse alternativene i kassen.

Kredittkort

Du kan selvsagt også betale her og nå - med det kortet du foretrekker (kredittkort eller debetkort).


Porto og frakt

Våre priser er inklusive MVA på 25 %, men inkluderer ikke frakt.

Vi har fast pris på alle brevsendinger kr 99,- og gratis frakt for alle ordre over 699,-

Pakker over 2 kg og som er større enn 90 cm, kan bare sendes med MyPack (med sporing) til kr 129,-

Leveringstid

Vi sender pakken din så fort det lar seg gjøre; normalt innen 1-3 virkedager.
 

Bor du i Nord-Norge kan ta det ta noe lenger tid for varene å nå frem til deg.

Pakkesporing

Hvis du velger Servicepakke som betalingsalternativ, vil du alltid få et sporingsnummer som du kan taste inn på www.posten.no for å følge varen.  Dette sporingsnummeret står i den e-posten du får i bestillingsbekreftelsen.

Du kan også logge deg inn på din konto og følge ordrestatusen din der.

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen timer fra du mottar denne e-posten før pakken registreres på posten og du kan få frem opplysninger om den.

Uavhentede pakker

Dersom pakken er for stor for postkassen din, blir den levert til ditt lokale postkontor. Posten sender da ut melding om ankommet pakke straks den ankommer postkontoret. Deretter sendes det en påminnelse om uavhentet sending etter 7 dager. Dersom pakken ikke er hentet innen 14 dager returneres den til oss. 

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du har da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. 

Vital Pharma forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes. Du vil bli belastet med frakt kostnader tur retur og et gebyr pålydende kr 150,- til Vital Pharma for behandling av saken.

Husk å hente pakken din :)

Ordrestatus

Når du har bestilt varer, får du en bekreftelse på bestillingen på e-post. Ved å logge deg inn på din side, finner du din ordreoversikt og kan følge ordren din der. 

Vi sender pakken din så fort det lar seg gjøre.

Dersom din ordre står med status "behandler" betyr det at vi jobber med å pakke ordren din. Pengene er da reservert på konto, og betalingen vil gå igjennom så fort vi får ekspedert ordren din.

Når den sendes fra oss endres status til "ferdig".

 


Angrerett

Jeg er ikke fornøyd, kan jeg returnere produktet?

Hos oss har du 14 dagers ubetinget angrerett. Det betyr at du i løpet av denne tiden kan sende uåpnede varer i orginalemballsje tilbake til oss. Fyll ut angrerettskjemaet som ligger som vedlagt i pakken din.

Du kan selv velge om du vil ha annen vare tilsvarende kjøpesummen, eller pengene tilbake. Du betaler portoen på tilbakesendingen.

Legg ved både ordrebekreftelse og angrerettskjema når du returnerer den med opplysninger om hvilken vare du returnerer. 

Returadresse:
Vital Pharma
Otto Nielsens veg 4
7052 Trondheim

Om angrerett
Forbruker kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at selger har oppfylt sin opplysningsplikt iht. angrerettloven og varen og angrerettskjema er mottatt. Dersom selger ikke oppfyller sin opplysningsplikt, eksempelvis unnlater å overlevere det obligatoriske angrerettskjema senest ved levering av varen, utvides fristen til tre måneder.  


Forbruker må gi melding til selger dersom angreretten benyttes. Fristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, plikter selger å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker. Returkostnader må imidlertid forbruker selv bære, med mindre selger har misligholdt avtalen eller selger i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte vare ikke var tilgjengelig. 
 
Angrerettloven gjelder ikke bedrifter, offentlige institusjoner samt statsforetak. Foreligger spesielle forhold kan dog retur avtales mot et administrasjonsgebyr (fra kr. 150,- eks. mva.) Mer informasjon om Angrerettloven finner du hos Forbrukerrådet og Lovdata

 

Mangler og feil

Varene er ødelagt, hva skal jeg gjøre?
Det ordner vi selvsagt! :-)

Send en mail med forklaring på hva som er feil, samt bilde av feilen, til post@vitalpharma.no. Returner deretter varene til oss sammen med ordrebekreftelsen eller ordrenummer. Husk å oppgi dine returutgifter samt kontonummer for refusjon av disse. Du kan velge om du vil ha ny vare, andre varer, eller kjøpesummen tilbakeført.

Returadresse:
Vital Pharma
Otto Nielsens veg 4
7052 Trondheim
Kontakt oss på e-post

E-post: post@vitalpharma.no

 

Returadresse

Vital Pharma
Otto Nielsens veg 4
7052 Trondheim

Hvor vi holder til

Vital Pharma har ikke noe utsalgssted, og er en ren nettbutikk.

Hjelp oss å bli bedre 

Vi er alltid takknemlige for forbedringsforslag fra deg som kunde. Vi ønsker at vår nettbutikk skal være så tilgjengelig og innholdsrik som mulig. Derfor tar vi gjerne imot tilbakemeldinger fra våre kunder. Dette gjelder innspill både om vår service og hvilke produkter du som kunde ønsker deg i vår nettbutikk. 

Send oss gjerne en mail, så snakkes vi :)


Om Vital Pharma

Vital Pharma AS startet sin virksomhet i 1997 og har i snart 20-år hatt fokus på kvalitet og produkter med effektive resultater.

Vår fokus er å utvikle effektive produkter som gir resultater i god helse for våre kunder. Alt vi utvikler er råstoffer fra naturen. Ved å overføre våre verdier og kunnskap til effektive og rene naturprodukter, er vårt hovedmål å gi forbrukere en god opplevelse.

Vital Pharma AS utvikler og produserer vitaminer, mineraler, urter, fettsyrer, Omega-3 i kapsler, flytende og bulk. Vi utvikler også produkter for dyr, som flytende Omega-3 og vitaminer i tyggetabletter.

Vital Pharma AS setter kvalitet i høysetet. Våre råstoffer er sertifisert og produktene har unik kvalitet, hvor sporbarhet og analyser er obligatorisk fra råstoff til ferdig produkt. Omega-3 kapsler produseres av fiske gelatin, ellers benyttes det vegetabilsk gelatin i flere av produktene. Tabletter produseres kun med naturlige tilsettingsstoffer som lett løses opp i fordøyelseskanalen for maksimalt opptak og effekt. Vital Pharma AS produserer alle typer proteiner og treningsprodukter, av unike råstoffer og fremstillingsprosesser. Vi utfører ulike typer pakkeoppdrag for ulike markeder, som pulver, frø, kremer i tuber og ulike formater som krukker mm.