Meny
Meny

OM OSS

Alle våre produkter er tilgjengelige via terapeuter og utvalgte helsekostforretninger, men ta gjerne kontakt med oss på telefon 73 99 01 70 og prat med en av våre erfarne terapeuter for optimalisering av en riktig kur for deg.

Vital Pharma AS startet sin virksomhet i 1997 og har i snart 20-år hatt fokus på kvalitet og produkter med effektive resultater.

Vår fokus er å utvikle effektive produkter som gir resultater i god helse for våre kunder. Alt vi utvikler er råstoffer fra naturen. Ved å overføre våre verdier og kunnskap til effektive og rene naturprodukter, er vårt hovedmål å gi forbrukere en god opplevelse.

Vital Pharma AS utvikler og produserer vitaminer, mineraler, urter, fettsyrer, Omega-3 i kapsler, flytende og bulk. Vi utvikler også produkter for dyr, som flytende Omega-3 og vitaminer i tyggetabletter.
Vital Pharma AS setter kvalitet i høysetet. Våre råstoffer er sertifisert og produktene har unik kvalitet, hvor sporbarhet og analyser er obligatorisk fra råstoff til ferdig produkt. Omega-3 kapsler produseres av fiske gelatin, ellers benyttes det vegetabilsk gelatin i flere av produktene. Tabletter produseres kun med naturlige tilsettingsstoffer som lett løses opp i fordøyelseskanalen for maksimalt opptak og effekt. Vital Pharma AS produserer alle typer proteiner og treningsprodukter, av unike råstoffer og fremstillingsprosesser. Vi utfører ulike typer pakkeoppdrag for ulike markeder, som pulver, frø, kremer i tuber og ulike formater som krukker mm.

Omega-3 serien fra Norwegian Fish Oil AS er

  • produsert etter ISO9001 og ISO22000
  • API/GMP sertifisert
  • BRC sertifisert

Alle våre produkter er tilgjengelige via terapeuter og utvalgte helsekostforretninger, men ta gjerne kontakt med oss på telefon 73 99 01 70 og prat med en av våre erfarne terapeuter for optimalisering av en riktig kur for deg. Produktene er HALAL godkjente og eksporteres til mer enn 50 land.

Vital Pharma AS har jobbet tett i mot internasjonale forskningsmiljøer og har som eneste aktør, fått publisert internasjonale studier i et av verdens mest renommerte medisinske journaler, Springer Genes&Nutrition.  Studien omfatter Rett Syndrom der en gruppe professorer fra flere land, gjennomførte en studie som viser oppsiktsvekkende positive resultater inne genfeil hos barn. Se denne linken om analysen og forskningsstudien.Vital Pharma
Otto Nielsens vei 4
7052 Trondheim

Telefon: 73 99 01 70
E-post: post@vitalpharma.no